Antena 3 CNN Actualitate Medic rezident, mesaj emoționant după ce s-a imunizat: ”Mi-am promis că mă voi vedea cu familia doar după ce mă voi vaccina”

Medic rezident, mesaj emoționant după ce s-a imunizat: ”Mi-am promis că mă voi vedea cu familia doar după ce mă voi vaccina”

Andreea Liță, medic rezident în anul I, a postat un mesaj emoționant pe pagina oficială de Facebook, RO Vaccinare, după ce s-a imunizat împotriva coronavirusului.

Medic rezident, mesaj emoționant după ce s-a imunizat: ”Mi-am promis că mă voi vedea cu familia doar după ce mă voi vaccina”
Sursa foto: Facebook / RO Vaccinare
de Georgiana Adam    |    03 Mai 2021   •   12:16

„Sunt medic rezident anul I, am început să lucrez în ianuarie și, lucrând într-un spital suport COVID mi-am promis că mă voi vedea cu familia doar după ce mă voi fi vaccinat. În februarie, când a venit și rândul spitalului nostru la vaccinare, eram nerăbdătoare să mă vaccinez cât mai repede pentru că asta însemna că în curând mă pot vedea cu cei dragi, și, pe lângă asta, îmi voi putea trata pacienții cu mai multă siguranță, fără frica de a îi îmbolnăvi eu pe ei sau ei pe mine.

Pentru mine, vaccinarea a reprezentat un fel de nou început, o rază de speranță că va fi mai bine într-o zi, că la un moment dat vom putea reveni la normal.

Le mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut acest pas atât de important pentru că asta ne aduce mai aproape de posibilitatea de a îi îmbrățișa din nou pe cei dragi într-o bună zi”, se arată în postarea de pe o rețea socială. 

„Sunt medic rezident anul I, am început să lucrez în ianuarie și, lucrând într-un spital suport COVID mi-am promis că mă...

Publicată de RO Vaccinare pe Duminică, 2 mai 2021

×
Subiecte în articol: andreea liță
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close