Antena 3 CNN Actualitate Medicul care l-a testat pe Eriksen între 2013 și 2019, primele declarații despre starea fotbalistului: ”E ceva ce nu am văzut?”

Medicul care l-a testat pe Eriksen între 2013 și 2019, primele declarații despre starea fotbalistului: ”E ceva ce nu am văzut?”

Doctroul Sanjay Sharma, care l-a supravegheat pe Christian Eriksen cât timp acesta a jucat la Tottenham, între 2013 și 2019, le-a spus jurnaliștilor britanici că s-a temut că a ratat ceva când l-a examinat pe jucător și că a analizat din nou testele și că nu a găsit nimic în neregulă.

Medicul care l-a testat pe Eriksen între 2013 și 2019, primele declarații despre starea fotbalistului: ”E ceva ce nu am văzut?”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    13 Iun 2021   •   16:09

„M-am gândit «Doamne, e ceva ce nu am văzut?». Dar m-am uitat din nou la toate rezultatele și totul arată perfect. Din ziua în care a fost transferat, a fost treaba mea să-l testez în fiecare an. 

Testele lui până în 2019 au fost perfect normale, fără nimic care arate că are probleme medicale. Pot să garantez asta, pentru că eu am făcut testele”, a spus Sanjay Sharm pentru The Mail, potrivit gsp.ro.

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. 

Jucătorul s-a grăbit să primească mingea și a căzut la pământ, în timp ce balonul l-a atins în zona genunchiului. A fost resuscitat pe gazon și dus cu ambulanța la spital, unde a fost stabilizat. 

×
Subiecte în articol: Christian Eriksen medic
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close