Antena 3 CNN Actualitate Mesajul unui poliţist după valul de tragedii de pe şosele: "Ţi se ridică părul la auzul ţipetelor sfâşietoare"

Mesajul unui poliţist după valul de tragedii de pe şosele: "Ţi se ridică părul la auzul ţipetelor sfâşietoare"

Un poliţist din Mangalia a transmis un mesaj sfâşietor, printr-o postare pe Facebook, după valul de tragedii de pe şoselele din România din ultimele 24 de ore.

Mesajul unui poliţist după valul de tragedii de pe şosele: "Ţi se ridică părul la auzul ţipetelor sfâşietoare"
Sursa foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău
de Alin Tarnovschi    |    25 Iul 2021   •   14:43

Dan Georgescu, poliţist în Mangalia şi administrator al unei pagini de Facebook care a strâns o comunitate uriaşă de oameni, a transmis un mesaj sfâşietor după cumplitele accidente produse în ultimele 24 de ore.

"Cel puțin 1 persoană, la fiecare oră, a murit în accidente rutiere, în ultimele 24 de ore în România! Din păcate, printre victime se află și copii. Cauzele: viteza și depășirile neregulamentare.

Nimic nu este mai greu pentru un polițist decât să anunțe rudele celor decedați că aceștia din urmă pur și simplu nu mai sunt. Nu vreți să asistați la așa ceva. Chiar dacă avem ani de experiență, de fiecare dată ți se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor. Îi ții în brațe o vreme și încerci să fii tare pentru ei.

Apoi îți ștergi lacrimile din colțul ochilor. Este prea mult, oricât am arăta cu degetul și oricâți vinovați am căuta. Drumuri bune!", a scris poliţistul în postarea de pe pagina de Facebook - Poliţiştii au umor.

Cel puțin 1 persoană, la fiecare oră, a murit în accidente rutiere, în ultimele 24 de ore în România! Din păcate,...

Publicată de Politistii au umor pe Duminică, 25 iulie 2021

Postare poliţistul vine în contextului tragediei de la Răcăciuni, judeţul Bacău, acolo unde, în această dimineaţă, şapte oameni, printre care şi doi copii, au murit într-unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în acest an pe şoselele din România.

Şapte morţi după un accident devastator între un Mercedes şi un microbuz, în Răcăciuni, Bacău

Un autoturism Mercedes cu numere de Anglia, în care se afla un bărbat, soţia sa şi cei trei copii, a intrat în plin, frontal, într-un microbuz în care se aflau şapte persoane.

În urma impactului devastator au murit patru persoane din microbuz, dar şi soţia şoferului din Mercedes şi doi dintre cei trei copii ai săi.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close