Antena 3 CNN Actualitate Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje, urări, SMS-uri de Sfântul Ion. La mulți ani, Ioane, Ioana, Ionel, Ionela!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje, urări, SMS-uri de Sfântul Ion. La mulți ani, Ioane, Ioana, Ionel, Ionela!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje, urări, SMS-uri de Sfântul Ion. La mulți ani, Ioane, Ioana, Ionel, Ionela!
07 Ian 2021   •   07:30

MESAJE DE SFÂNTUL ION. La mulţi ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o dată, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să împrăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!mesaj-sf-ion

MESAJE DE SFÂNTUL ION. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tău, un nume frumos şi simplu. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de toată fericirea din lume!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă deşi afară este un ger de crapă pietrele, îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ion al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, Ioane!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare usor. La Mulţi Ani, Ioane!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasă! La mulţi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. La mulţi ani, Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog fereşte-te de ispite!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Dragă Ioane, sper că mesajul meu călduros să ajungă, deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.

MESAJE DE SFÂNTUL ION. E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

MESAJE DE SFÂNTUL ION. La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele! Sănătate şi numai bucurii!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. La mulţi ani şi Sfântul Ion să te călăuzească mereu!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Ion, al cărui numei îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră şi necondiţionată.

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer „La mulţi ani”!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. O prietenie sinceră, înseamnă întotdeauna o legătura între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

MESAJE DE SFÂNTUL ION. Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, Noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă… La Mulţi Ani!

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close