Antena 3 CNN Actualitate MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de SFÂNTUL VALENTIN, ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de SFÂNTUL VALENTIN, ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de SFÂNTUL VALENTIN, ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR
14 Feb 2019   •   01:50

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. A te îndrăgosti este atunci când el adoarme în braţele tale şi se trezeşte în visele tale!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă şi lacrimi, dorinţă, pasiune şi de aceea puţini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeşte prin priviri şi atitudini. Hai să ne bucuram de iubire! E Ziua Îndrăgostiţilor!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Aş vrea să fiu un fulg, să mă topesc în braţele tale, să-ţi explorez trupul şi sufletul. Lasă-mă să te iubesc azi, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai mult ca niciodată!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Dragostea nu te întreabă, ea deschide uşa sufletului, pune stăpânire pe inima ta şi ţie nu-ţi rămâne decât să te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai aştepţi? Happy V-Day!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Te iubesc şi asta se întâmplă de ceva timp şi nu pot decât să îmi doresc să fie pentru totdeauna… pentru că ziua îndrăgostiţilor este ziua noastră şi ziua noastră e în fiecare zi. Lasă-mă să te iubesc pentru totdeauna.

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Nu am de gând să îţi spun că te iubesc, dacă asta aştepţi de Ziua Îndrăgostiţilor, dar voi face tot posibilul să îţi demonstrez că eşti cea mai iubită persoană din lume! Te sărut şi te îmbrăţişez de Ziua Îndrăgostiţilor!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Tu mă faci să râd. Tu mă faci să plâng. Tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să strig: Te iubesc!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. MESAJE pentru cei ce poartă numele SFÂNTULUI VALENTIN

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. De Sfântul Valentin, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în aceste clipe speciale. La mulţi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Scumpă Valentina, îţi doresc să îţi sărbătoreşti ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire şi de privirile pline de iubire ale celor dragi ţie! La mulţi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere să fie un pas înainte, iar gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La mulţi ani, Valentin/Valentina!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Fie ca din această zi sfânta, în drumul lin al vieţii tale, să răsară mereu câte o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Dacă vrei să îi spui iubitului tău ce simți pentru el, îi poți trimite un mesaj de Sfântul Valentin. Nu trebuie să cauți fraze complicate, pentru că iubirea se exprimă cel mai bine prin cuvinte simple.

„Nu ar trebui să trăiesc niciodată o zi fără tine, iar dacă, totuși, se întâmplă, să fie aceea ultima zi din viața mea.”

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. „O zi fără tine este o zi fără soare, o noapte fără tine este o noapte fără lună, o viață fără tine este fără viață.”

„Oricât de ocupați am fi, trebuie să ne amintim că suntem îndrăgostiți. Ziua Îndrăgostiților este o zi bună să iau o pauză și să îmi dau seama cât de bine mă simt lângă tine.”

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. „Nu am nevoie de o zi specială ca să sărbătoresc dragostea pe care mi-o oferi, dar pentru că astazi toată lumea sărbătorește, îți spun și eu că te iubesc.”

„Dragostea mea pentru tine este o călătorie care începe cu întodeauna și se termină cu niciodată! Te iubesc!”

„Am doi ochi, dar nu te pot vedea zilnic, am două urechi, dar nu îți pot auzi vocea zilnic, dar am o inimă care te va iubi o viață întreagă.”

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. „Să iubești este ca și cum ai cânta la pian. Mai întâi trebuie să înveți să cânți după reguli, apoi trebuie să uiți regulile și să cânți din suflet.”

„Am căutat prin cărți cuvinte care să mă ajute să îți spun ce simt, dar când am vrut să trec totul pe foaie, tot ce am putut să scriu a fost Te Iubesc!”

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. „Ne certăm, ne despărțim, apoi ne ducem dorul. Asta este iubirea. Te iubesc!”

„La început am fost străini, apoi am devenit prieteni, iar apoi ne-am îndrăgostit. Acum vreau să îți spun că te voi iubi o viață întreagă.”

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. „Habar nu aveam ce este dragostea până să te cunosc pe tine. Stăteam în întuneric, iar tu ai fost lumina care mi-a arătat calea.”

„Când ochii mei au dat de tine, a fost ca și cum toată lumea s-a întors cu susul în jos. Astăzi am în sfârșit curaj să îți spun că Te Iubesc.”

„Mi-au plăcut alți ochi, am sărutat alte guri, am ascultat alte vorbe dulci și am strâns alte mâini, dar nu am iubit pe nimeni cum te iubesc pe tine.”

„O lume întreagă de s-ar pune între noi, eu tot aș găsi drumul spre tine. Te iubesc!”

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Mesaje de valentine’s day de la el, pentru ea

Unul dintre mesajele pline de încărcătură pe care i le poţi trimite celei dragi în această zi specială este următorul:

Ziua Îndrăgostiţilor a fost special creată pentru oamenii care au pe cineva unic aproape, aşa că sunt norocos că te am pe tine. La mulţi ani de Valentine’s Day! Te iubesc!

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Dacă ai o iubită care are obiceiul de a-ţi face declaraţii pline de romatism, nu te lăsa mai prejos. Încearcă o formulă nouă de mesaj cu această ocazie, unul sub formă de versuri:

Când lumina dimineţii astăzi mi-a bătut la geam/ Mă speriam la gându-n care/ Lângă mine nu te am/ Am decis să-ţi spun acuma/ Draga mea, cât te iubesc/ Fermecat voi fi întruna/ De-al tău glas îngeresc.

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. Pentru a-i arăta cât o preţuieşti, fă-i următoarea declaraţie:

Am ştiut că te iubesc atunci când mi-am dat seama că eşti singura persoană cu care aş vrea să împart bucuriile, durerile şi realizările mele.

Faptul că te-am găsit pe tine îmi dovedeşte că viaţa are un sens: acela de a fi compleţi alături de jumătatea noastră. Te iubesc! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close