Antena 3 CNN Actualitate MESAJE DE SFÂNTUL VASILE. Cele mai calde mesaje pentru Vasile, Vasilica

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE. Cele mai calde mesaje pentru Vasile, Vasilica

 MESAJE DE SFÂNTUL VASILE. Cele mai calde mesaje pentru Vasile, Vasilica
01 Ian 2018   •   11:42

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Astfel, în prima zi a noului An, urăm ”La mulți ani” de două ori celor care poartă numele Sfântului Vasile Cel Mare. MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile! MESAJE DE SFÂNTUL VASILE

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Vise împlinite

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ti multa sanatate si realizari frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor traite si cumpana dintre ani sasfantul-vasile-mesaje-sfantul-vasile te gaseasca mai fericit decat ai fost pana acum si sa ramai asa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vietii. La multi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE De Sf. Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani, Vasilica!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Sa stii ce cauti in viata, sa ai norocul de a obtine si de a pastra ceea ce cautai si sa-ti dai seama cand ai gasit… La multi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Ani cu porți deschise

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / La multi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Fericire și liniște interioară

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE De ziua numelui tău, iţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, Vasile!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close