Antena 3 CNN Actualitate Mesajul cutremurător al tatălui Teodorei, fetița de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook

Mesajul cutremurător al tatălui Teodorei, fetița de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook

Mesajul cutremurător al tatălui Teodorei, fetița de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook/Florin Muntean
14 Oct 2018   •   12:07

Mesajul sfâşietor al tatălui Teodorei, fetița de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook, a fost postat la puțin timp după ce s-a aflat că și celălalt copil al familiei, un băiețel de doar 3 ani, are șanse minime de supraviețuire.

„Încă un înger a plecat la Dumnezeu, te iubesc Teodora mea dragă…”, a scris Daniel Pănescu, tatăl fetiței, pe Facebook.

Familia Pănescu, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, mergea în noaptea de vineri spre sâmbătă, 12/13 octombrie, pe drumul care leagă Timișoara de Moravița și Serbia, între Jebel și Voite, în județul Timiş, când un şofer care făcea LIVE pe Facebook, conducând mașina cu 180 km/h, a intrat într-un utilaj agricol din fața sa, nesemnalizat, şi apoi a ricoşat pe contrasens, direct în ei.

În mașina familiei Pănescu se aflau cei doi soți, alături de copiii lor și o tânără de 27 de ani. Fetiţa a murit pe loc, iar fratele ei are coloana şi splina rupte, este puternic lovit la cap, fiind în comă indusă. Medicii îi dau puţine şanse de supravieţuire. Soţii Pănescu şi tânără de 27 de ani au fost răniţi în accident, însă viaţa lor nu este în pericol, scrie Libertatea.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close