Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Klaus Iohannis pentru administrațiile locale

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru administrațiile locale

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj la Gala Asociaţiei Municipiilor din România, în care arată că noul Guvern şi o nouă majoritate parlamentară vor trebui să corecteze nedreptăţile din trecut în privinţa problemelor din administraţiile locale.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru administrațiile locale
10 Dec 2019   •   00:02

Mesajul a fost prezentat de către Nicoleta Nicolae, consilier de stat la Cabinetul preşedintelui, în contextul în care Preşedinţia a acordat acestui eveniment, pentru al treilea an consecutiv, Înaltul Patronaj.

"Din păcate, în ultimii ani, România s-a confruntat cu serioase dificultăţi de ordin financiar şi legislativ, generate de o guvernare iresponsabilă. Aţi primit mai puţini bani, dialogul cu autorităţile centrale, atunci când a existat, a fost unul arid şi lipsit de rezultate concrete, problemele acute semnalate de dumneavoastră s-au lovit, la centru, de un zid al nepăsării şi al incompetenţei. Aţi fost astfel nevoiţi să vă descurcaţi, fiecare cum a putut, riscând să pierdeţi, şi nu din vina dumneavoastră, sprijinul cetăţenilor şi încrederea celor care v-au votat. Această perioadă nefastă s-a încheiat. Noul Guvern şi, mai ales, o nouă majoritate parlamentară vor trebui să corecteze nedreptăţile din trecut şi să reclădească pe fundamente trainice relaţia cu autorităţile locale", a susţinut Iohannis în mesaj.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close