Antena 3 CNN Actualitate Meteorologii anunţă zăpadă de Crăciun şi Revelion

Meteorologii anunţă zăpadă de Crăciun şi Revelion

Meteorologii anunţă zăpadă de Crăciun şi Revelion
24 Dec 2010   •   20:34

Pregătiţi-vă fularele şi mănuşile, pentru că vom avea zăpadă de Crăciun. Sâmbătă, în timpul zilei, vremea va fi ca de primăvară, cu maxime de 16 grade Celsius, dar seara va ninge. Zăpada va cădea mai întâi la munte, apoi cuprinde toată ţara.

Vineri seară Moş Crăciun va trebui să renunţe la reni şi la sanie, pentru că nu există şanse să ningă. S-a văzut încă de astăzi, din Ajun, când temperaturile s-au încăpăţânat să stea ridicate. Pe litoral a fost cel mai cald. Soarele a trimis, vineri, pe litoral nu mai puţin de 14 grade Celsius. E o vreme primăvăratică, numai bună pentru o plimbare pe malul mării.

La noapte vor mai scădea temperaturile, iar dimineaţa de Crăciun va veni pe litoral cu ceaţă. Ziua, însă, supriză din nou. Sunt anunţate 16 grade Celsius. Lucrurile stau cam la fel peste tot.

Deci e primăvară sâmbătă, ziua. Dar odată cu lăsarea serii, va începe să ningă. “Ne aşteptăm şi la precipitaţii, acestea vor fi sub formă de ploaie în primă fază, chiar în cursul dimineţii. Începând cu zona de munte, spre seară şi noaptea, se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare”, a spus meteorologul Mioara Şişu.

De la munte, ninsoarea o să ajungă în toată ţara. Iar aste e pe gustul tuturor. Iar dacă de sâmbătă seară ninge, de luni iarna îşi va intra în drepturi, iar temperaturile vor cădea mult sub zero grade. Meteorologii anunţă zăpadă şi de Revelion.

 


×
Subiecte în articol: meteo vremea Crăciun revelion
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close