Antena 3 CNN Actualitate Meteorologii avertizează că ne aşteaptă o iarnă grea. Ministrul Energiei: Toți suntem pregătiți!

Meteorologii avertizează că ne aşteaptă o iarnă grea. Ministrul Energiei: Toți suntem pregătiți!

Meteorologii avertizează că ne aşteaptă o iarnă grea. Ministrul Energiei: Toți suntem pregătiți!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    26 Sep 2017   •   11:57

Meteorologii avertizează că ne aşteaptă o iarnă grea.

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anunţat că Guvernul ia în calcul un scenariu mult mai pesimist decât anul trecut, aşa că vrea ca toţi producătorii şi furnizorii de energie electrică şi gaze să fie pregătiţi din timp pentru sezonul rece.

„Am accentuat acest scenariu şi l-am făcut mai negativ. În funcţie de acest scenariu, am pregătit, spunem noi, toţi producătorii de energie electrică, toţi producătorii de gaze, transportatorii de energie electrică şi de gaze, furnizorii de gaze şi de energie electrică pentru această perioadă. Vreau să spun că suntem pregătiţi pentru această iarnă cu toate capacităţile să funcţionăm atât pe cărbune, pe gaz, pe hidro, pe nuclear, pe eolian, atunci când este cazul. Avem capacitatea să ne producem şi să ne asigurăm energia electrică. Din punct de vedere al înmagazinării pe gaze, absolut toate condiţiile şi toate cantităţile impuse de către ANRE către operatorii privaţi sau ROMGAZ, care nu este privat, au fost îndeplinite şi chiar depăşite de aceşti operatori”, a susţinut ministrul Energiei.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close