Antena 3 CNN Actualitate Metodele prin care polițiștii îi prind pe şoferii care folosesc telefonul la volan

Metodele prin care polițiștii îi prind pe şoferii care folosesc telefonul la volan

Metodele prin care polițiștii îi prind pe şoferii care folosesc telefonul la volan
Sursa foto: Foto: Pixabay
23 Oct 2019   •   10:16

Polițiștii sunt cu ochii pe șoferii care încearcă să păcălească legea și au numeroase metode prin care reușesc să-i prindă pe cei care folosesc telefonul la volan. Cel mai simplu este pentru polițistul de pe motocicletă, care se poate plimba printre mașinile din trafic și poate trage cu ochiul la șoferii de la volan.

La mai bine de o săptămână, de când a intrat în vigoare legea care a dublat amenzile pentru cei care nu se dezlipesc de telefon nici la volan, poliţiştii fac un prim bilanţ. Doar în Bucureşti au dat peste 250 de amenzi, iar 8 şoferi au rămas fără permis. Controalele sunt în continuare intense, iar cei mai de temut sunt agenţii pe motociclete, care se strecoară pe lângă maşini fără să fie observaţi, scrie stirileprotv.ro.

În timp ce maşinile sunt în mers, motociclistul le depăşeşte uşor şi verifică din priviri fiecare şofer în parte. La ora prânzului, pe Bulevardul Unirii, în mai puţin de două minute a găsit un prim vinovat.

Este metoda cea mai usora pentru poliţiştii, care trebuie neapărat să suprinda şoferul greşind în timp ce este în mişcare. Reuşesc însă să dea amenzi şi poliţiştii aflaţi pe loc.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close