Antena 3 CNN Actualitate Mezinul familiei Boldea, audiat la DIICOT Galaţi în dosarul spălării de bani

Mezinul familiei Boldea, audiat la DIICOT Galaţi în dosarul spălării de bani

Mezinul familiei Boldea, audiat la DIICOT Galaţi în dosarul spălării de bani
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Mar 2012   •   11:07

George Ştefan Boldea, mezinul familiei Boldea, acuzat de spălare de bani, s-a prezentat, marţi, la DIICOT Galaţi, unde a fost audiat, informează Mediafax.
   
George Ştefan Boldea s-a prezentat la DIICOT Galaţi în jurul orei 10.00.

Acesta era citat să se prezinte încă de luni la audieri la sediul DIICOT Galaţi, însă a făcut însă o solicitare de amânare pentru marţi a audierii sale, arătând că are o întâlnire programată de mai mult timp.
   
În cursul zilei de luni, la DIICOT Galaţi a fost audiat, timp de aproape o oră şi jumătate, Gheorghe Boldea, tatăl deputatului Mihail Boldea. La ieşirea din sediul DIICOT Galaţi, Gheorghe Boldea a refuzat să facă declaraţii, acoperindu-şi faţa cu o mapă.
   
Deputatul Mihail Boldea a fost arestat la Amsterdam. Potrivit unui comunicat emis de DIICOT, mandatul de arestare emis pe numele parlamentarului a fost pus în aplicare.


Mihail Boldea va fi adus cu o cursă KLM de la Amsterdam, care aterizează la Bucureşti la ora 13.00. O escortă a Poliţiei urmează să-l preia şi să-l ducă direct la Înalta Curte, unde i se va verifica identitatea şi i se vor întocmi formalităţile de încarcerare.

Joia trecută, procurorii DIICOT au început urmărirea penală împotriva lui George Ştefan Boldea, fratele mai mic al deputatului Mihail Boldea, şi a tatălui acestuia, Gheorghe Boldea, pentru spălare de bani. Cei doi au fost audiaţi atunci timp de mai multe ore la sediul DIICOT Galaţi.
   

   

×
Subiecte în articol: mihail boldea DIICOT
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close