x close

Mezinul familiei Boldea, audiat la DIICOT Galaţi în dosarul spălării de bani

de A.M.P    |    27 Mar 2012   •   11:07
Mezinul familiei Boldea, audiat la DIICOT Galaţi în dosarul spălării de bani 482 Foto: Antena 3

George Ştefan Boldea, mezinul familiei Boldea, acuzat de spălare de bani, s-a prezentat, marţi, la DIICOT Galaţi, unde a fost audiat, informează Mediafax.
   
George Ştefan Boldea s-a prezentat la DIICOT Galaţi în jurul orei 10.00.

Acesta era citat să se prezinte încă de luni la audieri la sediul DIICOT Galaţi, însă a făcut însă o solicitare de amânare pentru marţi a audierii sale, arătând că are o întâlnire programată de mai mult timp.
   
În cursul zilei de luni, la DIICOT Galaţi a fost audiat, timp de aproape o oră şi jumătate, Gheorghe Boldea, tatăl deputatului Mihail Boldea. La ieşirea din sediul DIICOT Galaţi, Gheorghe Boldea a refuzat să facă declaraţii, acoperindu-şi faţa cu o mapă.
   
Deputatul Mihail Boldea a fost arestat la Amsterdam. Potrivit unui comunicat emis de
DIICOT, mandatul de arestare emis pe numele parlamentarului a fost pus în aplicare.

Mihail Boldea va fi adus cu o cursă KLM de la Amsterdam, care aterizează la Bucureşti la ora 13.00. O escortă a Poliţiei urmează să-l preia şi să-l ducă direct la Înalta Curte, unde i se va verifica identitatea şi i se vor întocmi formalităţile de încarcerare.

Joia trecută, procurorii DIICOT au început urmărirea penală împotriva lui George Ştefan Boldea, fratele mai mic al deputatului Mihail Boldea, şi a tatălui acestuia, Gheorghe Boldea, pentru spălare de bani. Cei doi au fost audiaţi atunci timp de mai multe ore la sediul DIICOT Galaţi.
   

   

Citeşte mai multe despre:

mihail boldea DIICOT
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati