Antena 3 Actualitate "Mi s-a spus că puteam să mor în acea seară". Mihai Gâdea, despre incompetenţa din spitalele româneşti

"Mi s-a spus că puteam să mor în acea seară". Mihai Gâdea, despre incompetenţa din spitalele româneşti

de S.T.    |    22 Ian 2013   •   23:06
"Mi s-a spus că puteam să mor în acea seară". Mihai Gâdea, despre incompetenţa din spitalele româneşti
Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", difuzată de duminică până joi, la Antena 3, a făcut o dezvăluire personală, marţi seară, în direct.

Acesta i-a relatat ministrului Sănătăţii cum a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. O laringită acută i-a creat probleme serioase de sănătate, neputând respira normal.

"Acum câţiva ani de zile nu mai puteam să respir din cauza unei laringite acute. A venit salvarea, m-a văzut, m-au dus la Spitalul Colţea(...)S-a uitat doctorul la mine în gât şi ce s-a întâmplat a fost realmente dramatic", a spus Mihai Gâdea.

Acesta şi-a continuat povestirea şi a descris modul în care medicul respectiv a ales să-l trateze.

"A zis: Vă fac eu un cocktail... A venit cu o seringă mare şi mi-a băgat direct în venă. După ce a terminat injecţia respectivă, eu am încercat să mă ridic, dar n-am putut să-mi coordonez mişcările(...) O asistentă a zis: Domnu' doctor, ăsta cred că moare", a spus realizatorul.

"M-au resuscitat, mi-au făcut ce mi-au făcut...Am ajuns la un alt spital şi mi s-a spus că puteam să mor în acea seară pentru că ceea ce mi-a făcut a provocat un şoc anafilactic(...) Acolo era clar o greşeală, dar eu n-am vrut să-i fac rău acelui medic", a mai spus Mihai Gâdea.

Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii, a catalogat cazul ca fiind unul de malpraxis.
 

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close