Antena 3 CNN Actualitate "Micul Hercule" ar putea ajunge într-un centru de plasament. Protecţia Copilului a depus o plângere pentru rele tratamente aplicate minorului

"Micul Hercule" ar putea ajunge într-un centru de plasament. Protecţia Copilului a depus o plângere pentru rele tratamente aplicate minorului

"Micul Hercule" ar putea ajunge într-un centru de plasament. Protecţia Copilului a depus o plângere pentru rele tratamente aplicate minorului
Sursa foto: Foto: YouTube
de S.T.    |    20 Mai 2013   •   20:59

Cei mai puternici copii din lume ar putea fi luaţi din familie. Direcţia pentru Protecţia Copilului a sesizat Parchetul şi a depus o plângere pentru rele tratamente aplicate minorului în cazul copilului din Olt cunoscut drept "Micul Hercule" şi al fratelui acestuia, iar autorităţile ar putea cere ca băieţii să fie daţi în plasament, în regim de urgenţă.

Cazul lui Giuliano Stroe, în vârstă de 8 ani, şi al fratelui mai mic al acestuia, din localitatea Icoana (Olt), a intrat în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt în urmă cu câteva luni, după ce pe Internet au fost postate filmuleţe în care cei doi copii sunt puşi de tatăl lor să facă exerciţii de forţă foarte dificile.

Mai întâi au fost antrenamentele dure. Micii Hercule au învăţat să meargă în sala de forţă, ridicând greutăţi. Când au crescut, hrana lor a fost îmbunătăţită cu... proteine.

Nu orice fel de proteine, ci suplimente alimentare pentru culturişti. Substanţe care, practic, le umflă artificial muşchii.

De astăzi, însă, procurorii ţin loc de grija părintească. Tatăl băieţilor este anchetat penal.



Săptămâna trecută, pe Internet a fost postat un nou filmuleţ în care Giuliano Stroe şi fratele său, Claudiu, apar cu lanţuri înfăşurate de gât şi de mâini, trăgând după ei un câine legat cu acelaşi lanţ.

Primul care apare este Giuliano, care, după ce trage după el câinele, renunţă la lanţuri şi face 17 flotări la bară, fiind numărat de către tatăl său. Acelaşi scenariu se repetă şi în cazul fratelui mai mic al lui Giuliano.






















×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close