Antena 3 CNN Actualitate Micul Hercule, pus de tată să se lupte cu fratele mai mic. Autorităţile cer ca băieţii să fie daţi în plasament, în regim de urgenţă

Micul Hercule, pus de tată să se lupte cu fratele mai mic. Autorităţile cer ca băieţii să fie daţi în plasament, în regim de urgenţă

Micul Hercule, pus de tată să se lupte cu fratele mai mic. Autorităţile cer ca băieţii să fie daţi în plasament, în regim de urgenţă
24 Mai 2013   •   22:28

Tatăl copilului cunoscut drept Micul Hercule şochează din nou. Bărbatul a postat pe internet un filmuleţ în care îşi pune fiii să se bată. În înregistrare, el îi încurajează pe cei doi copii să-şi dea pumni şi picioare.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a sesizat Parchetul şi a depus o plângere pentru rele tratamente. Autorităţile au cerut ca băieţii să fie daţi în plasament, în regim de urgenţă.

În imaginile postate pe internet se vede cum Micul Hercule îşi bate fratele cu pumnii şi cu picioarele. Lupta se dă sub ochii tatălui care se amuză şi îi încurajează să lovească mai tare.

Deşi a fost atenţionat de nenumărate ori să nu îşi mai chinuie băiatul, tatăl a ignorat avertismentele. Acum însă ar putea rămâne fără copii.

"Dosarul se află la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt urmând ca la finalizarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina să dispuna soluţia legală în cauză", a precizat, pentru Antena 3, prim procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Slatina, Irina Serba.

Despre exploatarea copilului vorbeşte şi directoarea şcolii unde cel mic învaţă.

"I-am sugerat să îl ducă la un centru de pregătire de specialitate şi întrebarea lui  (a tatălui băiatului - n.r.) a fost: Cine plăteşte?", a declarat directoarea.

Săptămâna trecută, pe Internet a fost postat un nou filmuleţ în care Micul Hercule şi fratele său apar cu lanţuri înfăşurate de gât şi de mâini.

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close