Antena 3 Actualitate Mielul de Paște, misiune imposibilă pentru bucureștenii care au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri

Mielul de Paște, misiune imposibilă pentru bucureștenii care au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri

de Gabriel Dano    |    01 Mai 2021   •   09:17
Mielul de Paște, misiune imposibilă pentru bucureștenii care au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri Pixabay.com

Lovitură pentru bucureștenii care au lăsat cumpărăturile pentru masa tradițională de Paște pe ultima sută de metri. Nu se mai găsesc nici carne de miel, nici ficăței de pui la măcelăriile din incinta halelor Obor din Capitală.

Comercianții din Obor spun că au rămas fără carne de miel și ficăței de pui încă de ieri după-amiază, de la ora 14.00. Asta pentru că cererea pentru aceste produse a fost foarte mare anul acesta raportat la ofertă.

Mai multe decât atât, comercianții au achiziționat anul acesta cantități mai mici de marfă de teamă să nu rămână cu produsele nevândute. Acum, în galantare, mai găsim doar carne de porc, carne de vițel sau carne de pui.

Ieri, în piața Obor se vindeau sute de kilograme de carne de miel pe oră, chiar dacă prețurile erau destul de piperate, în jur de 35 lei/kg în carcasă. Micii, regii zilei de 1 Mai, se vând acum în piața Obor din Capitală la prețuri cuprinse între 16 și 21 de lei/kg.

Cererea nu este însă foarte mare anul acesta, spun comercianții, asta deoarece, în principal, oamenii petrec mai mult timp acasă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close