Antena 3 CNN Actualitate El este tânărul cioban omorât de un urs în Mureş: "De Arthur ştie toată Europa, de Mihai ştie doar familia lui"

El este tânărul cioban omorât de un urs în Mureş: "De Arthur ştie toată Europa, de Mihai ştie doar familia lui"

Mihai Cadar este tânărul de 26 de ani care a fost omorât de un urs într-o pădure de la limita judeţele Mureş, Harghita şi Suceava.

El este tânărul cioban omorât de un urs în Mureş: "De Arthur ştie toată Europa, de Mihai ştie doar familia lui"
Sursa foto: Facebook | Costică Dinu
de Alin Tarnovschi    |    27 Iul 2021   •   09:49

Mihai Cadar avea 26 de ani şi lucra ca cioban la o stână din Harghita, el fiind din judeţul Mureş. Vineri, pe 23 iulie 2021, Mihai a mers împreună cu un coleg să sperie un urs care atacase o vacă.

Ursul a devenit violent şi i-a atacat pe cei doi bărbaţi. Primul atacat a fost colegul lui Mihai, acesta fiind sfâşiat pe faţă, mâini şi piept de bestia dezlănţuită. Mihai a încercat să îl ajute, însă a fugit în pădure atunci când ursul l- a atacat şi pe el.

Astfel, colegul său a scăpat cu viaţă şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Sâmbătă dimineaţă, Mihai a fost găsit mort, la aproximativ 300 de metri de locul în care ursul l-a atacat pe el şi pe colegul său.

Tânărul dispărut în pădure, după ce a fost atacat de un urs, a fost găsit mort

Povestea lui Mihai Cadar, spusă de oameni pe Facebook

Moartea tânărului cioban a fost prezentată în mass-media, însă povestea lui Mihai nu a impresionat foarte multă lume, aşa cum s-a întâmplat atunci când ursul Arthur a fost ucis de un prinţ.

Zile întregi, mass-media şi oamenii au scris şi au vorbit despre nedreptatea făcută ursului Arthur, în timp ce despre Mihai Cadar nu a vorbit nimeni. Era doar un tânăr cioban.

Mihai Cadar îl chema pe omul omorât de urs. Un om bun şi modest, un simplu cioban. Viața lui nu contează. Numele lui nu...

Publicată de Costica Dinu pe Duminică, 25 iulie 2021

"Mihai Cadar îl chema pe omul omorât de urs. Un om bun şi modest, un simplu cioban. Viața lui nu contează. Numele lui nu va fi cunoscut în România, nimeni nu se va revolta, nimeni nu va plânge. România ține cu ursul. Totul din cauza propagandei plătită cu bani grei, din afară, a ONG-ului Agent Green.

De Arthur ştie toată Europa. De Mihai Cadar ştie doar fratele lui şi familia. Avea doar 26 ani. Un cioban, ce contează?", a scris Costică Dinu într-o postare pe Facebook ce a fost distribuită de peste 19.000 de persoane.

"De acest amărât nu va afla nimeni! Hai să îi aprindem o lumânare"

"Pe ciobanul ucis de urs îl chema Mihai Cadar, un băiat de 26 de ani, simplu și modest. Știu, pe nimeni nu intereseaza și în special pe niciun ONG sponsorizat de cine trebuie. De ursul Arthur aflase tot Mapamondul, de acest amărât nu va afla nimeni. Hai să-i cinstim memoria, aprindeți o lumânare pentru el și să-i facem cunoscut chipul blând de om muncitor pentru care 4000 ron (cât costă o vacă) înseamnă tot!

Și mi-as dori ca această postare să ajungă și la hipsterii ONG-isti, mari apărători ai urșilor, care din fotoliul de gaming și din răcoarea aerului condiționat, emit conflicte false, iar victime cad acești amărâți, pălmașii chinuiți ai neamului românesc. Când ești sponsorizat din afară, echivalentul unei vaci sau oi nu înseamnă decât o ieșire la o seară de hipstereală și să vă cânte taraful Caliu, însă, pentru omul simplu, reprezintă tot, hrană și sursă de venit, băi papagalilor rujați și nerușinați!", a scris şi Theo Bratosin într-o altă postare pe Facebook.

Pe ciobanul ucis de urs îl chema Mihai Cadar, un băiat de 26 de ani, simplu și modest. Știu, pe nimeni nu intereseaza și...

Publicată de Theo Bratosin pe Luni, 26 iulie 2021

×
Subiecte în articol: MIhai Cadar mures
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close