Antena 3 CNN Actualitate Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A dispărut unul dintre cei mai coloraţi baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A dispărut unul dintre cei mai coloraţi baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A dispărut unul dintre cei mai coloraţi baladeuri ai ultimelor decenii
Sursa foto: foto- Facebook
29 Oct 2019   •   20:41

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune că regretatul cantautor Mihai Constantinescu era "unul dintre cei mai coloraţi baladeuri ai ultimelor decenii".

Mihai Constantinescu a murit. "A dispărut unul dintre cei mai coloraţi baladeuri ai ultimelor decenii. Era un creator cu texte foarte directe, conforme firii lui, atitudinii lui faţă de viaţă. S-a luptat foarte mult cu viaţa. A avut o droaie de probleme în viaţa lui", a declarat, marţi, Moculescu. 

Mihai Constantinescu a murit. Moculescu a rememorat clipele petrecute alături de Mihai Constantinescu, despre care spune că este "un om deschis, vesel, care dacă avea ceva de spus, lua ghitara în mână şi cânta".

Mihai Constantinescu a murit. "Am făcut turnee multe în ţară cu el, cu Olimpia Ţeicu, fără el, fără Ţeicu, numai el cu noi. Am fost cu el în Germania pentru un contract de două luni. Vă imaginaţi... I-am cunoscut familia, mama lui, sora lui. Era un om deschis, vesel. Făcuse Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. Era sportiv. Şi, dacă avea ceva de spus, lua ghitara în mână şi cânta. Alt tip decât muzica folk. Era baladeur, baladeur... Se răreşte lumea în jurul meu. Şi, culmea, toţi sunt mai tineri - şi Mihai, şi Cristinoiu, şi Bogardo, şi Fugaru, şi Şuteu", a mai spus Horia Moculescu.

Mihai Constantinescu a murit, marţi seară, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde era internat din luna mai. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Horia Moculescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close