Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, amenințat cu moartea. ”Cred că s-a ajuns prea departe”

Mihai Gâdea, amenințat cu moartea. ”Cred că s-a ajuns prea departe”

Mihai Gâdea, amenințat cu moartea. ”Cred că s-a ajuns prea departe”
26 Oct 2017   •   00:01

Mihai Gâdea a fost amenințat cu moartea, după dezvăluirile de marți de la ”Sinteza Zilei”.

”Nu eu sunt subiectul acestei emisiuni. Dar dacă în România s-a ajuns la așa ceva, cred că s-a ajuns prea departe. Este cineva care vrea să mă împuște. Stie și cu ce armă vrea să mă împuște și cu ce cartușe vrea. În seara asta cred că e nevoie să spun acest lucru, nu pentru că e vorba despre mine” a spus Mihai Gâdea, care a rememorat și alte derapaje similare.

”Bloggerul sistemului cerea ca toți țăranii să fie înecați. Un alt individ de genul acesta, cu probleme grave, cerea ca una din colegele mele să fie violată. Oamenii au ajuns nu doar să aibă concepte staliniste” a continuat Mihai Gâdea.

Acesta a dezvăluit identitatea celui care l-a amenințat, într-un comentariu, la o postare pe Facebook.

Cometariul respectiv a fost făcut de George Vișan, la o postare a lui Codru Vrabie.

”Pentru domnul Gâdea recomand calibru mare, semiautomat, cu fragmentare...” scrie George Vișan pe rețeaua de socializare.

”Cine este domnul George Vișan? Domnia sa lucrează la Romania Energy Center, apare la mai multe organizații despre care nu prea am auzit, dar care sunt fără îndoială importante. Ce mi s-a părut șocant, un tânăr inteligent... domnia sa știe că o postare de genul acesta a dus la arestarea unui adolescent în SUA, pentru mai puțin lucru” a mai spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei amenintare cu moartea
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close