Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, anunț îngrijorător la Sinteza zilei: "S-a dat omerta, legea tăcerii în mafie"

Mihai Gâdea, anunț îngrijorător la Sinteza zilei: "S-a dat omerta, legea tăcerii în mafie"

Mihai Gâdea, anunț îngrijorător la Sinteza zilei: "S-a dat omerta, legea tăcerii în mafie"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
02 Apr 2019   •   00:15

Mihai Gâdea a vorbit, luni, la finalul ediției speciale "Sinteza Zilei", despre impactul pe care l-au avut dezvăluirile legate de procurorul general Augustin Lazăr. Pe de o parte cifrele de audiență înregistrate de "Sinteza zilei" au fost uriașe, pe de altă parte sistemul s-a panicat și a luat măsuri urgente pentru a împiedica adevărul să iasă la suprafață.

Citește și. Sinteza Zilei. Interviu extraordinar cu victima lui Lazăr, disidentul anticomunist Iulius Filip

"Aseară, așa cum bine știm, era duminică. Era de exemplu un meci foarte tare, emisiuni de divertisment importante - Asia Expres făcea cifre uriașe. Cu toate acestea, noi am abordat acest subiect, iar audiențele au fost uriașe. S-a dat omerta, legea tăcerii în mafie peste tot în presă - un singur post de televiziune a dat 'mic' la știri. În rest, Omerta.

Ceea ce vom vedea mâine - probabil și în această seară numărul telespectatorilor a crescut - cazul este impresionant, este zdrobitor pur și simplu, rar întâlnești așa ceva ca procurorul general să fi fost unul dintre cei care să fi prelungit iadul pentru un astfel de erou. Incalificabil! Eu, într-un fel, îmi doresc ca președintele Iohannis să se facă că nu vede, Lazăr să se ascundă în mașină după geamuri fumurii, să dea comunicate de râd și curcile.

Într-un fel e bine, pentu că se redeschide un subiect pe care toată lumea îl înțelege: justiția din România a fost construită pe acești piloni: Monica Luisa Macovi - procuror ceaușist la Sectorul 1, Livia Stanciu, președinta ÎCCJ și acum membru CCR - procuroare ceaușistă, care a blocat ca cei care au făcut represiune în vremea comunistă să nu mai poată ocupa funcții publice (...) Augustin Lazăr, Koveși - 'avem noi o fată bună la Sibiu, fata lui nenea Lascu'", a spus Mihai Gâdea.

Citește și: Sinteza Zilei. Ce a omis să treacă în CV procurorul general Augustin Lazăr

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close