Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, întâlniri la nivel înalt în SUA

Mihai Gâdea, întâlniri la nivel înalt în SUA

Mihai Gâdea, întâlniri la nivel înalt în SUA
03 Feb 2017   •   00:31

Mihai Gâdea se află în aceaste zile în Statele Unite ale Americii unde a fost invitat să ia parte la National Prayer Breakfast, unul dintre cele mai importante evenimente anuale la care se reuneşte toată elita politică americană.

''Pentru mine să-i cunosc în carne şi oase pe foarte mulţi dintre cei care decid cum evoluează lucrurile în această lume şi în Statele Unite reprezintă o onoare'', a spus Mihai Gâdea în Ediţia Specială moderată joi seară de Radu Tudor şi Adrian Ursu.

Mihai Gâdea afirmă că este îngrijorător modul în care liderii politici gestionează în momentul de faţă criza din România.

''Sunt lucruri absolut îngrijorătoare cu privire la această gestiune şi la această raportare la una dintre cele mai îngrijorătoare crize din ţara noastră. Am stat de vorbă cu un mare politician american şi vorbind despre situaţia actuală era destul de îngrijorat cu privire la faptul că România ar putea să se transforme dintr-o insulă de stabilitate, cum o numea, într-o zonă care se semene mai mult cu Ucraina'', a adăugat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close