Antena 3 CNN Actualitate REZULTATE ALEGERI SUA. Mihai Gâdea și Mircea Badea dezvăluie 10 lucruri fantastice legate de alegerile din America

REZULTATE ALEGERI SUA. Mihai Gâdea și Mircea Badea dezvăluie 10 lucruri fantastice legate de alegerile din America

REZULTATE ALEGERI SUA. Mihai Gâdea și Mircea Badea dezvăluie 10 lucruri fantastice legate de alegerile din America
08 Noi 2016   •   21:35

ALEGERI SUA. Cine va fi cel mai puternic om al planetei? Cine va hotărî soarta omenirii? Trump sau Clinton? România va afla răspunsul de la Antena 3 la finalul celei mai lungi zile din America și a celei mai lungi noapti din România, noapte care a început cu ediția specială transatlantică București - Washington.

Radu Tudor, Mihai Gâdea și Mircea Badea sunt împreună prin intermediul unui duplex Antena 3 - Washington ca să transmită cele mai importante lucruri care preced rezultatele celor mai importante alegeri prezindențiale din lume.

ALEGERI SUA. Pentru început, Mihai Gâdea și Mircea Badea au prezentat, de la câțiva pași de Casa Albă, o sinteză inedită a celor mai interesante lucruri pe care le-au aflat, observat, trăit în America, în aceste zile:

URMĂREȘTE ANTENA 3 LIVE AICI

''Azi noapte a fost un final apoteotic de campanie. În Philadephia, cele mai mari vedete de la Hollywood, de la Bon Jovi la Lady Gaga, au venit să o susțină pe Hillary Clinton - împreună cu președintele Baracl Obama, cu Michelle Obama, cu Bill Clinton, au încercat să ofere cel mai mare spectacol ca să-și capaciteze alegătorii în ultimele ore'', a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a subliniat că în Statele Unite s-a reușit o polarizare uriașă, confirmată și de casele de analiză. Potrivit analiștilor, nu au mai existat alegeri care să polarizeze într-o asemenea măsură din 1920

''Sunt persoane care spun că această polarizare îi va ajuta pe ambii candidați, dar pare să o ajute în cele din urmă pe Hillary Clinton, care la această oră este dată câștigătoare de cei mai mulți analiști'', a explicat Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close