Antena 3 CNN Actualitate Mii de oameni s-au călcat în picioare la Piteşti pentru un loc de muncă. Vezi imagini de la incident

Mii de oameni s-au călcat în picioare la Piteşti pentru un loc de muncă. Vezi imagini de la incident

Mii de oameni s-au călcat în picioare la Piteşti pentru un loc de muncă. Vezi imagini de la incident
27 Mai 2011   •   12:32

Două mii de oameni s-au călcat în picioare la Piteşti, la Bursa Locurilor de Muncă. Angajaţii AJOFM au fost nevoiţi să cheme jandarmii ca să ţină mulţimea în frâu.

Arge
şenii s-au aşezat la cozi cu două ore înainte de deschiderea bursei. După un timp şi-au pierdut răbdarea. Au intrat , mai întâi, în grupuri de douăzeci de persoane , iar atunci spiritele au început să se agite.

Le-au ţinut, mai întâi, piept angajaţii şi directorul AJOFM Argeş.Câteva minute mai târziu, mulţimea s-a dezlănţuit şi oficialii au chemat jandarmii.

Sociologii spun că disperarea oamenilor este dată de lipsa locurilor de muncă.

IMAGINI DE LA INCIDENT:


Oamenii au venit în num
ăr aşa mare după ce directorul Agenţiei din judet le-a oprit carnetele de şomaj. A vrut să îi determine să vină să caute, cu adevărat, o slujbă şi nu doar de ochii lumii aşa cum făceau la alte burse.

La bursa de la Pitesti au fost puse la dispoziţia şomerilor circa 900 de locuri de muncă.

NU S-A VRUT O BURSĂ DE FORMĂ


În timp ce şomerii se călcau în picioare pentru un loc de muncă, premierul Emil Boc şi-a etalat îndemânarea la ping-pong la campina la inaugurarea unui bazin de inot.

 



×
Subiecte în articol: loc de munca Pitești
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close