Antena 3 Actualitate Milioane de euro s-au făcut scrum în județul Cluj

Milioane de euro s-au făcut scrum în județul Cluj

12 Dec 2019   •   23:20
Milioane de euro s-au făcut scrum în județul Cluj

Incendiu devastator la Câmpia Turzii. Pompierii nu au putut face mare lucru.

O hala industrială din Câmpia Turzii, de circa 4.000 de metri pătraţi, aflată în parcul industrial care aparţine primăriei din localitate, a luat foc. Construcţia aparţine unei companii care intenţiona să investească 7 milioane de euro în parcul industrial.

„Din cercetările preliminare se pare că incendiul, din această dimineaţă de la hala de pe str. Laminoriştilor din Câmpia-Turzii, a pornit de la un scurtcircuit la un aparat electric (utilizat în lucrările desfăşurate pe şantier), care a fost lăsat în funcţiune şi a fost nesupravegheat. Flăcările au fost stinse în jurul orei 9.30., iar incendiul a fost anunţat în jurul orei 7.30. S-a acţionat apoi pentru lichidarea focarelor de ardere mocnită şi pentru înlăturarea efectelor negative”, a susţinut purtătorul de cuvânt al ISU, Andrei Biriş.  S-a intervenit cu 5 autospecialele pentru stins incendii şi două autospeciale pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperişul halei, pe o suprafaţă de cca 4000 mp. Nu au fost persoane rănite, transmite adevarul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close