Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Milionari români fără chip, afaceri explozive și relații la vârful politicii din România

Milionari români fără chip, afaceri explozive și relații la vârful politicii din România

Milionari români fără chip, afaceri explozive și relații la vârful politicii din România
Sursa foto: foto: captura Antena 3
09 Feb 2019   •   23:52

Sunt extrem de bogați, atât de bogați încât își permit să stea cot la cot și să țină pasul lejer cu milionari de top ai planetei. Vara și-o petrec pe Coasta de Azur, iarna la Saint Moritz, au proprietăți în cele mai scumpe zone din Londra și nu-i interesează absolut deloc să aibă masă bună la Loft sau să apară prin tabloide cu vreo roabă cu șampanii.

Ba dimpotrivă. Se feresc ca dracul de tămâie de presa românească deși, în cercurile cele mai influente, puterea le este recunoscută iar despre relațiile lor suspuse, în special în lumea serviciilor de informații, se vorbește doar șoptit. La fel și pe la parchete. Fiindcă, oricât de răsunător a fost scandalul, puterea le-a fost mult mai mare iar procurorii abia au îndrăznit să sufle în fața lor.

FOSTA NORĂ A LUI MĂGUREANU: DOBRESCU A ZIS CĂ-L ÎNGROAPĂ ÎN PĂDURE PE MARTA
 
Până la momentul denunțului făcut de Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fost director SRI, Dragoș Dobrescu era denumit de presă "miliardarul fără chip" fiindcă nu exista absolut nicio fotografie cu el, deși era unul dintre cei mai vânați magnați. Membru de bază al grupului de la Monaco, dezvoltator al unora dintre cele mai importante proiecte imobiliare din Capitală și cu o avere estimată de Forbes la peste 110 de milioare de euro  dar despre care, neoficial, se spune că ar fi cu mult mai mare, Dragoș Dobrescu are o reputație de-a dreptul înfricoșătoare. Fosta noră a lui Măgureanu spune, în denunțul depus la DNA Ploiești, că l-a auzit inclusiv zicând că-l va îngropa pe Codruț Marta în pădure.

WALTER: LUI CRIN ANTONESCU DE LA DOBRESCU I S-A TRAS

Florian Walter, regele gunoaielor, a spus că a fugit din țară fiindcă se temea pentru viața s-a după ce ar fi fost amenințat de Dobrescu. Același Walter a mai susținut, într-o conversație care a fost interceptată și a apărut în dosarul său de la DNA, că relația cu Dragoș Dobrescu este motivul comportamentului bizar al lui Crin Antonescu din anul 2014 și al ieșirii sale din cursa pentru Președinție.

Continuarea, în materialul prezentat în exclusivitate, sâmbătă, la "Descoperiți", de Andreea Sava:

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close