Antena 3 CNN Actualitate Ne facem de râs în NATO! Militari români, surprinşi când vindeau motorină din camioanele Armatei

Ne facem de râs în NATO! Militari români, surprinşi când vindeau motorină din camioanele Armatei

Doi militari de la UM 01055 din Dej au fost surprinși de un șofer în timp ce încărcau într-un autoturism mai multe recipiente în care s-ar fi aflat motorină. Totul s-a întâmplat vineri, într-o parcare de pe marginea șoselei naționale, din localitatea Livada.

Ne facem de râs în NATO! Militari români, surprinşi când vindeau motorină din camioanele Armatei
de Gabriel Dano    |    18 Dec 2020   •   18:00

Aceștia se întorceau de la Craiova, unde au fost pentru a transporta echipament militar. La întoarcere, au parcat mașina pentru a încheia afacerea cu șoferul unui autoturism. Militarii i-ar fi vândut acestuia o cantitate mare de combustibil. Totul s-ar fi petrecut departe de ochii curioșilor, după un paravan format din camioanele armatei.

Imaginile cu militarii afaceriști au ajuns și la conducerea unității militare, care a deschis acum o anchetă internă. De asemenea, a fost anunțat și Parchetul Militar.

“Ca urmare a imaginilor aparute în mediul online, la nivelul garnizoanei Dej s-a luat decizia constituirii unei comisii de cercetare administrativă privind militarii care apar în filmarea realizată de un participant la trafic”, au transmis reprezentantii UM 01055, potrivit dejeanul.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close