Antena 3 Actualitate Ministerul Transporturilor: Suntem pregătiţi ca traficul în condiţii de iarnă să se desfăşoare în siguranţă

Ministerul Transporturilor: Suntem pregătiţi ca traficul în condiţii de iarnă să se desfăşoare în siguranţă

30 Dec 2019   •   11:46
Ministerul Transporturilor: Suntem pregătiţi ca traficul în condiţii de iarnă să se desfăşoare în siguranţă

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a convocat luni Comandamentul Central de Iarnă la nivelul ministerului de resort (CCI-MTIC), iar din discuţiile cu cei implicaţi a reieşit faptul că nu ar trebui să existe probleme cu traficul în condiţii de iarnă, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, remis, luni, AGERPRES.

Coordonatorii comandamentelor operaţionale care fac parte din CCI-MTIC au prezentat măsurile care au fost deja întreprinse din cauza înrăutăţirii condiţiilor meteorologice, situaţia utilajelor, a personalului implicat în aceste activităţi, a stocurilor de materiale necesare intervenţiei pregătite în contextul noilor atenţionări meteo emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie, precum şi măsurile de îmbunătăţire întreprinse de la ultima şedinţă a Comandamentului.

Ministrul Lucian Bode a reiterat obligaţia tuturor factorilor de decizie din cadrul Comandamentului de a lua toate măsurile necesare pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close