Antena 3 Actualitate Ministrul Economiei, acuzații grave la adresa predecesorului său: A lăsat în urmă facturi neplătite

Ministrul Economiei, acuzații grave la adresa predecesorului său: A lăsat în urmă facturi neplătite

11 Dec 2019   •   17:44
Ministrul Economiei, acuzații grave la adresa predecesorului său: A lăsat în urmă facturi neplătite foto- Facebook

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a criticat, într-o postare pe Facebook, activitatea PSD și propunerea legislativă „Start-Up Nation – ediţia a III-a”, lansată de fostul ministru Radu Oprea.

"După ce PSD a pârjolit totul și a lăsat prăpăd în urmă, iar noi ne-am asumat greaua misiune de a pune România pe traiectoria normală, azi fostul ministru Radu Ștefan Oprea, într-un exerciuțiu de PR ridicol, vine să lanseze propunerea legislativă „Start-Up Nation – ediţia a III-a”.

Asta după ce pe vremea când era ministru la rectificarea bugetară din august a redus creditele bugetare aferente acestui program cu suma de 232.570.000 lei. Pe lângă asta, a lăsat în urmă facturi neplătite, iar mulți beneficiarii au trimis, disperați, reclamații că sunt în situația în care furnizorii le ridică echipamentele livrate și neachitate.

Tot Radu Ștefan Oprea a fost cel care a cerut, sub semnătura sa, tăierea creditelor de angajament din buget în sumă de 100 milioane de lei. Guvernul PNL a îndreptat această situație gravă la rectificarea bugetară, când s-au alocat 300 milioane de lei pentru a plăti toate deconturile care vor fi depuse la minister, până la sfârșitul anului.

Guvernul PNL va susține și în continuare programul Start UP Nation, însă vom face o evaluare și, pe viitor, vom promova performanța antreprenorială, inovarea și introducerea de noi tehnologii care să permită IMM-urilor înființate prin program să se poată autosusține și după perioada implementării programului", a scris Virgil Popescu. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close