Antena 3 Actualitate Ministrul Mediului, reacție furibundă după grindina care a făcut ravagii în Prahova

Ministrul Mediului, reacție furibundă după grindina care a făcut ravagii în Prahova

30 Apr 2019   •   20:13
Ministrul Mediului, reacție furibundă după grindina care a făcut ravagii în Prahova

Graţiela Gavrilescu cere, public, demiterea celor responsabili de sistemul antigrindină, ca urmare a lipsei de reacţie a acestora în cazul grindinei care a lovit regiunea Dealu Mare. 

Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, reacţionează după ce grindina a făcut ravagii în Prahova, întrebându-se de ce nu a funcţionat sistemul anti-grindină. 

"Astăzi, în zona Dealu Mare, grindina a făcut prăpăd. Plantații întregi de viță-de-vie și culturile agricole au fost afectate iremediabil pe suprafețe mari. Ploaia torențială și grindina au blocat traficul rutier și șuvoaiele de apă au pătruns în curți și case...

DE CE NU S-A INTERVENIT, EFICIENT, CU RACHETE ANTIGRINDINĂ? M-am informat si avertizarea meteo, cod portocaliu, a fost data din timp, de către ANM. CER PUBLIC DEMITEREA IMEDIATĂ a celor care nu și-au respectat atribuțiile de serviciu!", a transmis pe Facebook Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close