Ministrul Sănătății explică de ce Liviu Dragnea se tratează la un spital privat

de S.T.    |    20 Mar 2019   •   22:56
Ministrul Sănătății explică de ce Liviu Dragnea se tratează la un spital privat Foto: Agerpres

Şi sistemul public şi cel privat formează sistemul de sănătate, a spus ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care a arătat că liderul PSD, Liviu Dragnea, a ales să se trateze într-un spital din România, precizând că „în momentul în care eşti pacient te gândeşti la tine, la ce se întâmplă cu persoana ta”.

„S-a dus într-un spital din România (Liviu Dragnea - n.r.). În România şi sistemul public şi sistemul privat formează sistemul de sănătate. Dă un semnal foarte bun din punctul meu de vedere. La rândul meu, fiind întrebată ce aş alege, am spus foarte clar: pentru anumite afecţiuni aş alege sistemul public, pentru alte afecţiuni spitalul privat. Până la urmă spitalul public cu cel privat nu sunt concurenţi, ele se completează, ceea ce nu poate face publicul, face privatul”, a declarat miercuri ministrul Sănătăţii, la Europa FM.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost internat într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate, fiind vorba despre o hernie de disc. 

Citiți și:

Ministrul Sănătății, anunț despre starea lui Dragnea: „Confirm că este vorba despre o hernie de disc. Sunt dureri foarte mari”

Parteneri
x close