Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor, anunț important despre autostrada Sibiu-Piteşti

Ministrul Transporturilor, anunț important despre autostrada Sibiu-Piteşti

Ministrul Transporturilor, anunț important despre autostrada Sibiu-Piteşti
de S.T.    |    25 Sep 2018   •   16:14

Autostrada Sibiu-Piteşti aşteaptă acordul de mediu, iar din perspectiva Ministerului Transporturilor au fost îndeplinite toate formalităţile corespunzătoare în vederea obţinerii acestui acord, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, la audierile din comisia de specialitate a Camerei Deputaţilor.

„Autostrada Sibiu-Piteşti aşteaptă acordul de mediu, din perspectiva Ministerului Transporturilor fiind îndeplinite toate formalităţile corespunzătoare în vederea obţinerii acestui acord. Astăzi, Ministerul Mediului, prin autorităţile sale, îndeplineşte procedurile corespunzătoare pentru eliberarea acestui acord”, a spus Şova.

Întrebat după audieri cum se explică faptul că Autostrada Sibiu-Piteşti nu are acord de mediu după ce, la începutul lunii septembrie, vicepremierul şi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a dat asigurări că au fost deblocate toate proiectele care aveau nevoie de acorduri de mediu, şeful de la Transporturi a răspuns: „Eu vă asigur că nu am minţit când am spus că astăzi la Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu există acordul de mediu pentru A1 Autostrada Sibiu-Piteşti”.

Şi directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, prezent la audierile din Comisia pentru transporturi din Camera Deputaţilor a afirmat că „pe Sibiu-Piteşti până nu avem acordul de mediu nu lansăm licitaţiile”. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ministrul transporturilor autostrada
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close