Antena 3 CNN Actualitate Ministudio Antena 3 CNN la Suceava, la aniversarea lui Ciprian Porumbescu

Ministudio Antena 3 CNN la Suceava, la aniversarea lui Ciprian Porumbescu

Antena 3 CNN a organizat un ministudio la Suceava, la aniversarea marelui compozitor român Ciprian Porumbescu. Cu această ocazie, copiii din Suceava s-au transformat în reporteri pentru o zi.

de Georgiana Adam    |    16 Oct 2023   •   18:25

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, s-au împlinit 170 de ani de la naşterea lui Ciprian Porumbescu, un talent muzical de excepţie. Tot sâmbătă, Antena 3 CNN, prin proiectul România Inteligentă, a organizat la Suceava conferinţa naţională "Turism în Bucovina, patru puncte cardinale: patrimoniu, spiritualitate, natură, gastronomie".

Cu ocazia conferinţei, Antena 3 CNN a instalat un ministudio în foaierul Teatrului Municipal "Matei Vişniec" din Suceava.

Astfel, copiii au putut să exploreze tehnologia din spatele studioului TV, au fost jurnaliști Antena 3 CNN și au primit legitimații de reporter pentru o zi.

Pe lângă prezentarea unor ştiri la TV, copiii au luat interviu unor lideri locali, printre care şi Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care a răspuns întrebărilor şi cerinţelor copiilor.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close