Antena 3 Actualitate Mircea Badea: 10 ani DNA-ul nu a deranjat-o pe Udrea. Brusc, într-o zi, a avut revelaţii despre fapte penale în legătură cu trei dosare; toate vechi

Mircea Badea: 10 ani DNA-ul nu a deranjat-o pe Udrea. Brusc, într-o zi, a avut revelaţii despre fapte penale în legătură cu trei dosare; toate vechi

10 Feb 2015   •   12:47

Mircea Badea a subliniat, marţi, la "Previziunile zilei", comentând ancheta DNA asupra Elenei Udrea, că nu putem vorbi despre justiţie atunci când "nişte cetăţeni instrumentând în cele din urmă dosare corecte, folosesc aceste dosare în funcţie de conjunctură, de schimbarea regimului sau de cum se aliniază stelele pe cer"

"În euforia acestui moment (...) vreau totuşi să rămân lucid şi să spun foarte articulat şi răspicat. Doamna Udrea a fost protejată de DNA. Timp de 10 ani, DNA-ul nu a deranjat-o pe doamna Udrea nici măcar cu o întrebare. Iar acum, DNA-ul, brusc, într-o zi, a avut revelaţii despre fapte penale presupuse a fi comise de Udrea, în legătură cu trei dosare. Toate vechi. Toate instrumentate de multă vreme", a afirmat Mircea Badea, la Antena 3.

"Eu aş vrea să se întâmple ceva şi la DNA-ul asta. Pentru că asta nu e justiţie. Asta e orice altceva decât justiţie. Dacă nişte cetăţeni instrumentând în cele din urmă dosare corecte, folosesc aceste dosare în funcţie de conjunctură, de schimbarea regimului sau de cum se aliniază stelele pe cer, asta nu mai e justiţie", a completat Badea.

În acest sen, realizatorul "În gura presei" a afirmat că aşteaptă "nişte acţiuni energice" de la preşedintele Klaus Iohannis, atât în privinţa Serviciilor Secrete, cât şi în privinţa DNA-ului.

Mai mult, Badea a ţinut să remarce faptul că "nimeni nu pare preocupat" de lucrurile pe care le-a denunţat Elena Udrea.

"Remarc doar că, în cadrul denunţului deja efectuat, nu a făcut nimeni nimic până acum", a mai spus Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close