Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Cred că nimeni nu a observat asta - este foarte grav pentru Udrea ce zice Băsescu

Mircea Badea: Cred că nimeni nu a observat asta - este foarte grav pentru Udrea ce zice Băsescu

Mircea Badea: Cred că nimeni nu a observat asta - este foarte grav pentru Udrea ce zice Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    16 Feb 2015   •   00:20

Sistemul creat de Traian Băsescu s-a întors acum împotriva protejatei lui, Elena Udrea, a spus Mircea Badea, care a adăugat că fostul preşedinte arată clar că nu este de acord cu teza fostei şefe a PMP.

 
"Observ o treabă interesantă, cred că nimeni nu a observat-o. Zice Băsescu: ... .
 
Înţelegem de aici că pe Udrea la pârnaie în momentul acesta n-au băgat-o Coldea şi Kovesi într-o alianţă ilegală, neconstituţională, nelegitimă, ci statul de drept care e greu de întors, deci statul de drept funcţioneză, n-a protejat-o, a băgat-o la pârnaie chiar pe Udrea", a arătat Mircea Badea, duminică, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
De altfel, Badea apreciază că este foarte grav pentru fostul ministru al Turismului ceea ce spune Traian Băsescu. 
 
"Mie mi se pare foarte rău pentru Udrea ce spune Băsescu. Acest e foarte grav la adresa lui Udrea, e destul de rău pentru doamna Udrea ce zice domnul Băsescu Traian. Din textul pe care îl scrie Băsescu rezultă clar că nu susţine deloc teza lui Udrea, pe care aceasta o zbiară chiar din închisoare. (...) Ce afirmă (Traian Băsescu - n.r.) intră în coliziune foarte dură, chiar brutală, cu ceea ce afirmă Udrea", a punctat Mircea Badea.
 
"Sistemul ticălos creat de Băsescu acum s-a întors împotriva lui Udrea. (...) Sistemul demascând-o în modul acest frenetic pe Udrea se autodemască pe el, că timp de 10 ani a protejat-o pe duduia asta, în pofida dovezilor, evidenţelor, împotriva a orice", a adăugat Badea.

Elena Udrea se află în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Microsoft.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Elena Udrea În gura presei
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close