Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Cred că Puiu Popoviciu e unde vrea el

Mircea Badea: Cred că Puiu Popoviciu e unde vrea el

Mircea Badea: Cred că Puiu Popoviciu e unde vrea el
02 Aug 2017   •   23:42

Mircea Badea a vorbit, în pasa de la ”Sinteza Zilei”, despre condamnarea lui Gabriel ”Puiu” Popoviciu și despre punerea sa sub urmărire, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu.

”Parcă e secvența cu Alina Gorghiu în campania electorală. Am venit să luăm gunoiu...Foarte, foarte amuzant. Eu cred că Puiu Popoviciu e acum la o piscină în Belgrad. Slugoii lui Kovesi, care fremătau că l-au prins pe Ghiță. Unde-i Ghiță? Răspuns corect - unde vrea el. Eu cred că și Popoviciu e acolo. Unde vrea el. Dacă e adevărat că e și cetățean american, putea să fie în Washington DC, lângă Casa Albă. Și nu mai venea. De ce nu s-a confiscat nimic în cazul lui domnul Chicken? Ce să se confiște? Acolo e sediul US Embassy (Ambasada SUA - nr). Puiu e unde vrea el” a spus Mircea Badea.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat miercuri la şapte ani de închisoare cu executare, a fost dat în urmărire naţională, poliţiştii urmând să ceară instanţei de judecată emiterea unui mandat de arestare internaţională pe numele lui.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Puiu Popoviciu Mircea Badea
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close