Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: De unde râgâim bere şi mâncăm şaorma cu de toate, se umpluse ţara de oameni fini, cunoscători de artă

Mircea Badea: De unde râgâim bere şi mâncăm şaorma cu de toate, se umpluse ţara de oameni fini, cunoscători de artă

Mircea Badea: De unde râgâim bere şi mâncăm şaorma cu de toate, se umpluse ţara de oameni fini, cunoscători de artă
19 Mai 2015   •   00:53

"Curentul cretinoido-zânistic este la modă acum. Să fiu şi eu cuprins de curentul ăsta, să fiu şi eu cretinoid şi aş vrea să abordăm această emisiune, să-i dăm şi o dimensiune culturală" a spus, luni, Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei".

"Am descoperit câţi oameni culţi sunt în România şi foarte culţi, după ce cu domnul ăla de i-au descoperit tablouri în pereţi. Atunci când se vorbea cu mare vâlcov - Picasso pus în rastel, atunci am descoperit câţi oameni culţi sunt România pentru că dintr-odată spaţiul public a trecut la Piliuţă. Un Piliuţă se poate vinde şi cu 20.000. Băi nene, se umpluse ţara asta de unde râgâim bere şi mâncăm şaorma cu de toate, se umpluse de oameni fini, cunoscători de artă" a continuat Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a oferit şi câteva mostre de kitsch, bine înrădăcinate în colectivul mental al românilor, peştele de sticlă şi carpeta cu "Răpirea din serai".

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close