Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre Augustin Lazăr: Voi faceti eforturi să înțelegeți ce spune? Să înțelegeți cuvintele?

Mircea Badea, despre Augustin Lazăr: Voi faceti eforturi să înțelegeți ce spune? Să înțelegeți cuvintele?

Mircea Badea, despre Augustin Lazăr: Voi faceti eforturi să înțelegeți ce spune? Să înțelegeți cuvintele?
21 Ian 2019   •   23:48

Mircea Badea a comentat la „Sinteza Zilei” în legătură cu interviul lui Augustin Lazăr difuzat în emisiune. „Voi faceti eforturi să înțelegeți ce spune? Să înțelegeți cuvintele”, a spus prezentatorul. 

„Uitându-mă la interviul cu procurorul-general, acest Tweety al anticorupției din România, m-am gândit la un puf galben ca de pui și tot felul de legume de nu le mai știi pe nume. Voi faceti eforturi să înțelegeți ce spune? Să înțelegeți cuvintele, nu mesajul? Că mesajul lui general e să-l pupăm în fund pe Iohannis și să trăiască SRI-ul. Înțelege cineva ce zice nenea ăsta, cu puf galben ca de pui?”, a spus Mircea Badea. 

„Multe lucruri nu mă interesează. Mă interesează ca doamna Dăncilă sa dea ordonanță de urgență cum a zis domnul Tudorel Toader, nu altfel. Mă interesează ce tare a fost Codrin Ștefănescu astăzi, când niște forme de viață pe care nu le mai caracterizez.. s-a dus la ei și a râs de ei”. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Augustin Lazar Sinteza Zilei
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close