Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre șansele Vioricăi Dăncilă pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie să facă mega show!

Mircea Badea, despre șansele Vioricăi Dăncilă pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie să facă mega show!

Mircea Badea, despre șansele Vioricăi Dăncilă pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie să facă mega show!
Sursa foto: foto> Antena 3
19 Noi 2019   •   09:37

Mircea Badea a vorbit despre șansele Vioricăi Dăncilă de a câștiga în turul doi al alegerilor prezidențiale. În opinia sa, candidatul PSD poate câștiga cursa pentru fotoliul de la Cotroceni dacă va veni cu ceva spectaculos.

”Viorica Dăncilă are șanse să câștige alegerile prezidențiale. Așa cred eu. Sunt șanse mici, dar sunt șanse. Au mai fost mulți care au câștigat deși unii nu le dădeau nicio șansă. Viorica Dăncilă are șanse și trebuie să facă ceva spectaculos sau să se întâmple ceva absolut spectaculos până duminică. Nu este foarte târziu.

Repet: Dăncilă trebuie să facă ceva absolut spectaculos. Dacă nu o face sau nu vine cu o dezvăluire, are șanse foarte mici. Dacă vine cu ceva spectaculos, se joacă tare. Nu are de pierdut nimic.

Viorica Dăncilă trebuie să se ducă peste Klaus Iohannis la dezbatere. Dar nu să se milogească să fie primită acolo sau să se uite cum îi pun unii întrebări! Dăncilă trebuie să meargă și să facă mega show”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Klaus Iohannis
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close