Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, după ce Iohannis a fost în mijlocul protestatarilor: Pe mine nu mă reprezintă acest președinte

Mircea Badea, după ce Iohannis a fost în mijlocul protestatarilor: Pe mine nu mă reprezintă acest președinte

Mircea Badea, după ce Iohannis a fost în mijlocul protestatarilor: Pe mine nu mă reprezintă acest președinte
de M.Z.    |    08 Feb 2017   •   20:50

Mircea Badea a spus, miercuri, după ce Klaus Iohannis a fost la protestatarii de la Cotroceni, că nu-l interesează gestul președintelui, mai ales că nu se simte reprezentat de el.

”Gestul lui Klaus Iohannis, că s-a dus printre protestari, nu mă interesează în niciun fel. Domnia sa a pus la cale o diversiune penibilă și periculoasă, cu Kovesi și ceilalți din binom, că ar fi probleme mari cu OUG. Iată că azi, CCR a spus ce era foarte previzibil.

Eu nu știu ce face Klaus Iohannis, nu mă interesează, pe mine nu mă reprezintă acest președinte”, a spus Mircea Badea, miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis a mers miercuri să discute cu protestatarii de la Palatul Cotroceni, după ce în cursul serilor trecute manifestanţii au susţinut că şeful statului ar trebui să vorbească şi cu ei, aşa cum a vorbit cu protestatarii din Piaţa Universităţii

×
Subiecte în articol: Subiectiv Mircea Badea Klaus Iohannis
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close