Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Există cetăţeni în România mai presus decât orice - procurorii şi judecătorii

Mircea Badea: Există cetăţeni în România mai presus decât orice - procurorii şi judecătorii

Mircea Badea: Există cetăţeni în România mai presus decât orice - procurorii şi judecătorii
Sursa foto: Foto: VideoNews
14 Mai 2015   •   18:36
Mircea Badea a explicat, în pasa de joi cu emisiunea "100 de minute", că se bucură că s-a redeschis dosarul pe numele lui Traian Băsescu referitor la casa din Mihăileanu, pentru că acolo Băsescu a comis o infracţiune pentru care alţi oameni au făcut închisoare. 
 
"Mă bucur că s-a redeschis dosarul cu Casa din Mihăileanu. Acolo Băsescu a comis o infracţiune în legătură cu care alţi oameni au făcut închisoare. Şi Băsescu a făcut exact aceeaşi infracţiune. Pentru că nu mai are aceea imunitate, mi se pare absolut firesc să se investigheze toate aceste cazuri. Sigur, atunci i-au dat NUP lui Băsescu, e bine că se redeschide dosarul, acel NUP a fost o catastrofă, o mizerie la adresa justiţiei."
 
Badea a adăugat că există două categorii de cetăţeni care par să fie mai presus de orice lege în România - procurorii şi judecătorii.
 
"Procurorii au ticăloşit foarte mult pe vremea lui Băsescu şi este absolut nedrept că nu plătesc. Sunt două categorii de cetăţeni în România mai presus decât orice. Magistraţii - procurori şi judecători. Ei sunt nişte meta-cetăţeni. Nu e în regulă, dar văd că nu deranjează pe nimeni." 
 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close