Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: În zilele acestea se decide ce țară vrem să fim. Colonie oricum vom fi

Mircea Badea: În zilele acestea se decide ce țară vrem să fim. Colonie oricum vom fi

Mircea Badea: În zilele acestea se decide ce țară vrem să fim. Colonie oricum vom fi
05 Sep 2017   •   00:01

Mircea Badea a comentat, luni, în pasa de la ”Sinteza Zilei”, interviul lui Mihai Gâdea cu ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” consideră că perioada următoare va fi importantă pentru a determina ”ce fel de colonie” va fi România, iar argumentele aduse de Tudore Toader sunt unele care cu greu pot fi combătute.

”Mi s-a părut foarte tare. În zilele astea se decide ce țară vrem să fim. Noi în acest moment suntem o colonie. Dar și astea sunt de multe feluri. Noi colonie oricum vom fi, dar cred că se joacă ce colonie vrem să fim. Mai de mâna întâi, mai premium, mai de mâna a doua. Noi de capul nostru nu avem cum să fim. Principala preocupare a noastră la nivel de audiențe este domnul Pomohaci. O țară preocupată de Pomohaci n-are cum să fie de capul ei. O să fim o colonie în continuare, ceea ce în regulă. Mi s-a părut foarte tare interviul cu ministrul Justiției, niciun om rațional nu poate aduce argumente firești împotriva măsurilor propuse” a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei pasa Mircea Badea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close