Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Înregistrările cu aşa-zisul şantaj nu există, dintr-un motiv foarte simplu - nu există fapta

Mircea Badea: Înregistrările cu aşa-zisul şantaj nu există, dintr-un motiv foarte simplu - nu există fapta

Mircea Badea: Înregistrările cu aşa-zisul şantaj nu există, dintr-un motiv foarte simplu - nu există fapta
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Iul 2014   •   22:46

Mircea Badea a răspuns televiziunilor care au titrat azi că au înregistrări cu aşa-zisul şantaj al lui Dan Voiculescu, spunând că ele nu există, "pentru că fapta nu există".

 
"Toate televiziunile titrau azi că există înregistrări audio şi video, dar nu le-a difuzat nimeni, vreau să le văd. Ele nu există. Dintr-un motiv foarte simplu: nu există fapta. Dacă fapta nu există, cum să filmezi fapta care nu există?", a spus Mircea Badea, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

De asemenea, Badea a mai spus că a aflat, din surse judiciare, că un colaborator al procurorilor este Mihai Craiu - persoană care a lucrat în trust - iar în referatul procurorilor DNA se află o interdicţie interesantă impusă lui Dan Voiculescu. 
 
”Din surse judiciare am aflat eu, că sunt câteva persoane, cu care domnul Voiculescu Dan nu are voie să intre în legătură deloc. Una din aceste persoane este nevasta lui Mihai Craiu. Nevasta lui Mihai Craiu, absolut întâmplător, este judecător la Curtea de Apel. Nu ştiu dacă Voiculescu poate să se ducă luni la Curtea de Apel. Dacă se întâlneşte cu femeia aia care se duce şi ea la serviciu?", a adăugat Badea.
 
La doi ani de la suspendarea lui Traian Băsescu, DNA îl pune sub acuzare pe Dan Voiculescu. Preşedintele fondator al Partidului Conservator este urmărit penal pentru şantaj şi a fost pus sub control judiciar. Noul dosar a fost făcut după ce mai mulţi denunţători au venit la DNA şi au reclamat că au fost şantajaţi de-a lungul anilor de Voiculescu.

Anchetatorii spun că au probe care atestă că şantajul a avut loc în anii 2007, 2008, 2011 şi 2012. 
 
În replică, Dan Voiculescu spune că este un dosar fabricat, pentru că nu-i cunoaşte pe niciunul dintre aceştia şi nu este întâmplător că doi dintre denunţători au venit la DNA în aceeaşi zi. 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close