Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Mă bucur mult că lui Traian Băsescu îi este scârbă de Coldea, Kovesi şi Stanciu

Mircea Badea: Mă bucur mult că lui Traian Băsescu îi este scârbă de Coldea, Kovesi şi Stanciu

07 Apr 2015   •   00:07

Mircea Badea a comentat, luni, în intervenţia sa de la "Sinteza Zilei", atacul lui Traian Băsescu la adresa justiţiei. Acesta a adus acum acuzaţii grave sistemului de care s-a slujit zece ani.

"Este singura categorie profesională din România care nu răspunde când greşesc. Un alt mare neajuns este că şi procurorii sunt magistraţi. Unul din lucrurile revelatorii pentru Traian Băsescu este necesitatea unei legi pentru răspunderea magistraţilor. Este tragic, după 10 ani în care un personaj al statului să vină să spună că nu se poate în România, trebuie să existe o lege a magistraţilor. Noi, când spuneam asta la Antena 3, spuneau că atacăm statul de drept. A spus că există ofiţeri acoperiţi în rândul magistraţilor. El a formulat-o, încercând să se exonereze pe sine" a spus Mircea Badea.

"Având în vedere ce spune, toţi oamenii ăştia de care acum îi e scârbă, eu mă bucur mult că le este silă de ei. Din două puncte de vedere. Odată că îţi dai seama în ce chinuri interioare se zvârcoleşte. Şi doi, mă pun în pielea ălora care l-au slugărit şi acum aud de la televizor că le e silă de ei" a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea justitie

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close