Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu e nimic mai dizgraţios decât să văd băseala în care se scaldă Băsescu, pe teme de economie

Mircea Badea: Nu e nimic mai dizgraţios decât să văd băseala în care se scaldă Băsescu, pe teme de economie

Mircea Badea: Nu e nimic mai dizgraţios decât să văd băseala în care se scaldă Băsescu, pe teme de economie
16 Iul 2014   •   00:01

Mircea Badea vorbit marţi, în cadrul intervenţiei sale din emisiunea "Sinteza Zilei", despre discuţia de la Cotroceni dintre Traian Băsescu şi tandemul Victor Ponta - Ioana Petrescu, pe tema legii reducerii CAS.

"Nu e nimic mai dizgraţios decât să văd băseala în care se scaldă Băsescu, pe teme de economie. Spunea că nu avem nevoie de împrumut de la FMI, că asta ar însemna o întoarcere în trecut, de parcă te poţi întoarce în viitor, iar la o lună spunea că trebuie împrumut, că e ca o centură de siguranţă. Nu există adversar de dialog mai slab decât Băsescu. Să nu ieşi învingător dintr-o confruntare cu Băsescu, e noaptea minţii. El nu se duce la o emisiune unde să fie întrebat pe bune, are numai emisiuni aranjate la întrebători de casă, că nu face faţă. Când mă uit la domnul Ponta şi la doamna Petrescu, cu atât mai mult cu cât era pe teritoriul doamnei Petrescu...Foarte, foarte slab domnul Ponta, cu atât mai slabă duduia aia, Petrescu, părea inertă" a spus Mircea Badea.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close