Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: S-au scandalizat instituţiile europene după modificarea Codului penal. În vară, au zis că nu le interesează cele 7,4 milioane de români

Mircea Badea: S-au scandalizat instituţiile europene după modificarea Codului penal. În vară, au zis că nu le interesează cele 7,4 milioane de români

Mircea Badea: S-au scandalizat instituţiile europene după modificarea Codului penal. În vară, au zis că nu le interesează cele 7,4 milioane de români
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Dec 2013   •   20:37

Mircea Badea a spus, miercuri, că se aştepta ca instituţiile europene să se scandalizeze după încercarea de modificare a Codului penal, adăugând că şi noi ar trebui să ne arătăm acum indiferenţi, aşa cum au făcut aceleaşi instituţii anul trecut, la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

 
"Am înţeles că s-au scandalizat instituţiile europene despre modificarea Codului penal. Nu mă interesează, era previzibil, aşa cum anul trecut, în vară, instituţiile europene au zis că nu le interesează cele 7,4 milioane de oameni (referire la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu - n.r.), că nu contează, mă aşteptam la reacţia asta.
 
Eu nu m-aş mai lăsa impresionat de reacţia astora, e o reacţie la fel de ineptă, de mincinoasă, avem de-a face cu aceeaşi situaţie de acum un an. Hai să-i mai ignorăm, să vedem ce se întâmplă", a comentat Mircea Badea, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Comisia Europeană îşi va spune părerea despre modificările aduse Codului Penal în viitorul Raport MCV, iar preşedintele Traian Băsescu este de părere că această părere va fi negativă, mai ales la adresa Parlamentului. 

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care preşedintele şi parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal.
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close