Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea spune un banc despre Kovesi şi Coldea, la 20 de ani de la terminarea liceului. Uite şi ce îndemn are pentru Elena Udrea

Mircea Badea spune un banc despre Kovesi şi Coldea, la 20 de ani de la terminarea liceului. Uite şi ce îndemn are pentru Elena Udrea

02 Apr 2015   •   00:04

Mircea Badea a comentat, în pasa ediţiei de miercuri "În gura presei" cu emisiunea "Sinteza Zilei", mesajele postate zilnic pe contul de Facebook al Elenei Udrea, cerându-i acesteia "să treacă la următorul nivel" şi să dea "exemple concrete cu ce făcea binomul Kovesi-Coldea pe timpul lui Băsescu".

"Vreau să trec la următorul nivel cu doamna Udrea. (...) Am înţeles, deci, daţi-mi voie să rezum ce spune doamna Udrea: Deci, domnul Coldea şi doamna Kovesi împreună fac nasoale. Cam asta e ce ne spune doamna Udrea zilnic", a afirmat Mircea Badea.

Badea i-a sugerat fostei şefe a PMP ca, pentru a fi mai credibilă în afirmaţiile sale, să dea exemple concrete "de oameni băgaţi aiurea la puşcărie de Kovesi şi Coldea, în regimul lui Traian Băsescu".

"Daţi-ne exemple de abuzuri concrete făcute de binomul Kovesi Coldea pe timpul lui Băsescu", a mai spus Badea.

Pentru că "toată lumea la puşcărie!", Mircea Badea a spus în pasa cu "Sinteza Zilei" un banc în care protagoniştii sunt chiar şefa DNA, Codruţa Kovesi, şi generalul SRI Florian Coldea.

"Cică doamna Kovesi şi cu domnul Coldea se gândeau 'domle, hai să facem şi noi 20 de ani de la terminarea liceului. Şi s-au apucat să dea telefoane la foştii colegi. Şi, cică jumatate dintre ei s-au sinucis şi jumătate au făcut denunţuri", a spus Mircea Badea.

Badea a difuzat, în emisiune, un fragment audio, realizat de echipa Promo a Antenei 3, cu secvenţele cele mai reprezentative ale iniţiativei sale cu puşcăria obligatorie în România×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei

Antena 3 CNN

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close