Antena 3 Actualitate Mircea Badea: Ţi-ar fi dat prin cap că nevasta lui Cocoş a beneficiat de şpăgile luate de Cocoş? Foarte tari ăştia de la DNA, s-au prins

Mircea Badea: Ţi-ar fi dat prin cap că nevasta lui Cocoş a beneficiat de şpăgile luate de Cocoş? Foarte tari ăştia de la DNA, s-au prins

30 Ian 2015   •   14:13

Mircea Badea a comentat, joi, în cadrul emisiunii "În gura presei", ştirea care a luat prin surprindere pe multă lume, anchetarea Elenei Udrea. Realizatorul Antena 3 a vorbit şi despre modul în care a fost reflectată ştirea de o parte a presei.

"Aceste ştiri sunt incredibile, având în vedere justiţia noastră independentă. În Evenimentul Zilei nu e nimic, nimic cu Elena Udrea pe prima pagină. Sunt însă două articole cu George Maior. Doamna Udrea stă în Bucureşti, sau în Sectorul Agricol Ilfov, că aşa se numea...Deci, pe prima pagină nu e nimic cu doamna Udrea. Pagina a doua, nimic cu doamna Udrea, pagina a treia, ceva cu domnul Maior...am ajuns la pagina 13. În pagina 14 este un articol despre doamna Udrea. Superb, sau ce? Mi-e scârbă, e o vomă" a spus Mircea Badea.

"Ţi-ar fi dat prin cap că nevasta lui Cocoş a beneficiat de şpăgile luate de Cocoş. Foarte tari ăstia de la DNA, s-au prins şi ei. Udrea a fost foarte multă vreme bugetar, avea leafă o mie şi ceva de euro pe lună. Cum era îmbrăcată, o costa leafa pe un an. Ăsta e titlul anului, e lovitură. Vine ca o surpriză treaba asta, este?" a spus realizatorul Antena 3.

"Cocoş lua şpăgi în dosarul Microsoft. Lua şpăgi în calitate de om, dar nu orice om. Noi de ce nu am luat? Pentru că noi suntem nimeni în drum. Cocoş era soţul lui aia lui Băsescu. Protejata lui Băsescu" a explicat Mircea Badea. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close