Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Udrea este într-o situaţie foarte ingrată

Mircea Badea: Udrea este într-o situaţie foarte ingrată

Mircea Badea: Udrea este într-o situaţie foarte ingrată
09 Feb 2015   •   00:10

Mircea Badea a vorbit, duminică, în cadrul intervenţiei sale la "Sinteza Zilei" despre cele mai fierbinţi subiecte, respectiv o parte dintre declaraţiile Elenei Udrea.

Mircea Badea a comentat şi apariţia numelui lui Oreste Teodorescu printre toate celelalte, despre care Elena Udrea afirmă că ar fi cerut de la ea 10.000 de euro, în schimbul unor documente.

"Multă vreme am căutat o explicaţie logică, raţională. După o vreme am renunţat să mai caut o explicaţie, am lucrurile aşa cum sunt. După ce petreci zeci de ani cu un om şi îşi dai seama...e ceva cu adevărat hidos. Am întâlnit în viaţa asta multe moment foarte hidoase, care m-au influenţat, nu ştiu dacă m-au şi modelat. Nu prea mai sunt aşa un umanist, nici lider de sindicat, habar nu am pe cine să cred în povestea asta. De ce să mint, sunt înclinat să o cred pe Udrea. Dacă trebuie neapărat să aleg...Oricum e nesemnificativ, e un personaj minor, profită să existe maxim de pe urma acestei chestii" consideră Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a comentat şi situaţia de ansamblu în care se află Elena Udrea, una pe care o consideră "ingrată".

"Udrea este într-o situaţie foarte ingrată. Ea ştie foarte bine ce a făcut. Acum, cum să facă ea să-i dea în gât doar pe Coldea şi pe Kovesi, nu şi pe Băsescu şi pe sine. E o contradicţie logică evidentă între afirmaţiile ei. Ea vrea să spună un adevăr pe care l-am văzut din satelit, că justiţia nu a fost independentă, pe de altă parte nu se poate da pe ea în gât şi să îl afecteze pe Băsescu. Acum, că ăsta i-a dat un şut în băs, poate se răzgândeşte"

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close