Antena 3 Actualitate Mircea Badea vrea acreditare la Cotroceni. "Prietene, m-am născut pregătit. Doar să ajung la Cotroceni şi să îmi vină rândul la întrebare"

Mircea Badea vrea acreditare la Cotroceni. "Prietene, m-am născut pregătit. Doar să ajung la Cotroceni şi să îmi vină rândul la întrebare"

13 Mai 2014   •   23:56
Mircea Badea vrea acreditare la Cotroceni. "Prietene, m-am născut pregătit. Doar să ajung la Cotroceni şi să îmi vină rândul la întrebare"
Sursa foto: Foto captura Antena 3

Mircea Badea a afirmat, în pasa ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei" că îşi doreşte să obţină acreditarea jurnalistică la Palatul Cotroceni, pentru a-i adresa întrebări lui Traian Băsescu.

Directorul Antena 3 Mihai Gâdea l-a informat, în direct, "pe cale oficială", că au fost semnate documentele prin care Mircea Badea este acreditat de postul de televiziune Antena 3 la Palatul Cotroceni.

"Şi nu trebuie să dăm explicaţie nimănui pentru asta, pentru că actele directorului Antenei 3 nu se discută. E un nivel prea înalt!", a afirmat amuzat Adrian Ursu, prezent în studioul "Sinteza Zilei".

"Faptul că noi vrem, (...) trebuie să fie şi el de acord?", a întrebat Mircea Badea.

Răspunsul a venit imediat, Mihai Gâdea precizând că Administraţia prezidenţială trebuie să confirme sau nu acreditarea.

"Prietene, m-am născut pregătit. Doar să ajung la Cotroceni şi să îmi vină rândul la întrebare", a mai spus Mircea Badea.

Vezi în video de mai jos ce anume l-ar întreba Mircea Badea pe preşedintele Traian Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close