Antena 3 CNN Actualitate Salvamontistul Mircea Botezan a murit într-un groaznic accident auto

Salvamontistul Mircea Botezan a murit într-un groaznic accident auto

Salvamontistul Mircea Botezan a murit noaptea trecută, în Moisei, într-un teribil accident auto. Bărbatul de 48 de ani nu a avut nicio șansă, după ce s-a izbit violent cu mașina într-un gard de beton. Cu șase ani în urmă, Botezan făcea legea în Borșa, fiind unul dintre cei mai de temut interlopi din zonă.

Salvamontistul Mircea Botezan a murit într-un groaznic accident auto
de Dan Gabor    |    08 Noi 2020   •   18:27

Apoi, viața lui Mircea Botezan s-a schimbat radical. Și-a deschis o firmă de pază, iar în 2015 a reprezentat România la campionatul de bodyguarzi de la Kiev. Ulterior, a pus bazele serviciului Salvamont Borșa, unde activa până la momentul tragediei.

"Polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Moisei s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat un autoturism care prezenta avarii în urma întrării în coliziune cu un gard de beton.

Acesta a fost condus de către un bărbat de 48 de ani din Borșa. În urma impactului a rezultat decesul șoferului, iar trupul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei", a transmis IPJ Maramureș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

×
Subiecte în articol: Mircea Botezan
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close